Blog Blomac-13

KICKASS WORKSHOP BRUIDSFOTOGRAFIE ZUID FRANKRIJK

Na even een weekje quality time met ons gezin in het prachtige Zuid Frankrijk is het nu hoog tijd voor een blog naar aanleiding van de kickass workshop bruidsfotografie die ik gevolgd heb.

Al maanden keek ik uit naar de workshop bruidsfotografie van Eppel Fotografie in het prachtige Blomac in Zuid Frankrijk. Ralf Czogallik is een fotograaf die ik al heel lang met veel belangstelling volg. Ik vind zijn werk echt fantastisch! Toen ik vorig jaar de mededeling voorbij zag komen dat hij een meerdaagse workshop in Zuid Frankrijk zou geven, hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Hier wilde ik bij zijn! De workshop vond plaats in het prachtige Chateau de Blomac. Het Chateau wordt gerund door Fred en Jacqueline. En hoe?! Wat een fantastisch plek! Hoe bijzonder is het dat je je vanaf het begin gewoon thuis voelt in een prachtig Chateau. Wat een gastvrijheid, heerlijk eten, fantastische luxe kamers en prachtige omgeving. Kortom een meer dan heerlijke plek om deze workshop te volgen. Voor bruidsparen die het plan hebben om in het buitenland te trouwen kan ik deze plek ook echt meer dan van harte aanbevelen!

De workshop zelf was echt te gek. Voor mij een enorme eye-opener hoe sommige dingen ook anders kunnen, of zelfs anders moeten. Ralf heeft ons inzicht gegeven in zijn manier van werken, in zijn manier van bedrijfsvoering en ons vervolgens geïnspireerd om meer uit onszelf te halen. Daarnaast hebben we ook verschillende nieuwe technieken geleerd en uitgeprobeerd. Met een hoofd vol informatie, maar vooral ook heel veel zin om met alle informatie aan de slag te gaan, heb ik deze dagen afgesloten. Ik kan niet wachten om straks in Nederland weer volle bak vooruit te gaan!

Ralf bedankt voor je openheid en eerlijkheid. Naast het prachtige werk dat je maakt, ben je ook nog eens een ontzettend fijne vent. Ik ben blij en dankbaar dat ik van je heb mogen leren!

Lief bruidspaar Evi en Bart bedankt voor jullie eindeloze geduld tijdens het maken van alle foto’s . Wat zijn jullie een heerlijk stel en wat was het fijn dat jullie erbij waren!

Evelien, Thomas, Sylvia, Karel, Claire, Wouter, Jeanette en Kim ook jullie wil ik nogmaals onwijs bedanken voor alle fijne gesprekken, het van elkaar leren, maar bovenal ook zeker de gezelligheid. Het waren echt fantastische dagen waarin ik onwijs veel geleerd heb en waar ik nog lang met veel plezier aan terug zal denken.

Mij resten nog een paar dagen in het zonovergoten Zuid Frankrijk, maar ik wil wel alvast heel graag een aantal van mijn foto’s met jullie delen. Enjoy!

Blog Blomac-12 _G2A7931_08A1163 Blog Blomac-11 Blog Blomac-10 Blog Blomac-9 Blog Blomac-14Blog Blomac-8 Blog Blomac-7 Blog Blomac-6 Blog Blomac-5 Blog Blomac-4 Blog Blomac-16