Informatie geboorte fotografie

De geboorte van jullie kindje is een unieke gebeurtenis. Als geboortefotograaf breng ik deze meest bijzondere gebeurtenis in jullie leven mooi en puur in beeld. De nadruk ligt hierbij op het gevoel en de emoties die bij deze bijzondere gebeurtenis komen kijken. De momenten van steun van je partner, de weeën, het persen en natuurlijk het eerste moment dat jullie je kindje zien en in jullie armen sluiten. Ik zorg ervoor dat het mooiste moment van jullie leven in prachtige waardevolle beelden wordt vastgelegd.

Voordat ik de geboorte van jullie kindje voor jullie vast ga leggen, kom ik altijd even bij jullie thuis voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het is namelijk erg belangrijk dat het klikt en het contact prettig aanvoelt als je erover denkt om dit bijzondere moment door iemand vast te laten leggen. Tijdens dit gesprek bespreken we ook zaken als wanneer je bent uitgerekend, wat jullie geboorteplan is en wat je wel, maar vooral ook wat je niet vastgelegd wilt hebben.

Waarom kiezen voor een geboortereportage?

Uit eigen ervaring en uit verhalen van anderen heb ik gemerkt dat vrouwen vaak bepaalde stukken missen uit het geboorteproces. Je zit zo in je eigen bubbel dat je niet altijd alles wat er gebeurd bewust meemaakt. Hoe mooi en hoe fijn is het dan, ook voor een stukje verwerking, om die speciale momenten terug te zien in een mooie fotoreportage?!

Als je een geboortereportage boekt, ben ik vanaf week 38  24 uur per dag voor jullie oproepbaar. Je weet immers nooit wanneer jullie kindje zich aankondigt. Bij een natuurlijke bevalling bellen jullie me zodra de vliezen zijn gebroken en/of de weeën zijn begonnen. Zodra je ongeveer op 4/5 cm ontsluiting zit, kom ik naar jullie toe. Uiteraard blijf ik tijdens het maken van de gehele geboortereportage op de achtergrond. Ik maak een prachtige en sfeervolle serie foto’s van begin tot einde waarbij emotie en liefde het belangrijkste zijn. Na de geboorte van jullie kindje blijf ik nog circa 2 uur en maak ik foto’s tijdens de controles en van eventueel bezoek dat langs komt.

Willen jullie dat ik de geboorte van jullie kindje voor jullie vastleg, of denken jullie erover na? Neem gerust contact met me op! Ik vertel jullie dan graag wat meer of we maken een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Investering geboortereportage

Er is een verschil in prijs tussen een geplande keizersnede en een spontane geboorte. Voor een spontane bevalling ben ik vanaf week 38 24 uur per dag bereikbaar en beschikbaar. Bij een  geplande keizersnede scheelt het dat ik hier rekening mee kan houden en ook andere opdrachten om jullie bevalling heen kan plannen. Vraag wel altijd toestemming aan de chirurg/arts om teleurstellingen te voorkomen.

Geplande keizersnede: €795,-

Spontane geboorte: €995,-

Deze prijzen zijn inclusief het voorgesprek, 24/7 oproepbaar vanaf week 38 t/m week 42 zwangerschap, minimaal 200 geselecteerde en zorgvuldig bewerkte foto’s, persoonlijke slideshow met muziek, een minialbum met de mooiste beelden van jullie reportage, reiskosten binnen een straal van 40 kilometer rondom Luttelgeest (daarbuiten €0,30 p/km).