Over mij

Because every picture tells a story…

Hi! Leuk dat je wat meer over mij wilt lezen! Ik ben Ja’eli, 40 jaar, getrouwd met Bastiaan en moeder van 2 fijne puberzonen. Ik word gelukkig van muziek (elk jaar staat Lowlands als vaste prik op de agenda), lezen, wandelen met onze hond, spelletjes spelen (ik ben dan super fanatiek) en toneel. Dit alles (oké op het lezen na dan) doe ik het liefst met familie en vrienden, want ik ben een echt gezelschapsmens en hou van mensen om me heen. Met chocola doe je me echt geen plezier, maar verder ben ik dol op taart (alleen daarom al is mijn job de mooiste ter wereld want ik mag elke keer meegenieten van al die heerlijke bruidstaarten).

Opgroeiend op een boerderij in de Noordoostpolder was ik een meer dan gelukkig meisje. Ik was dol op het boerenleven en het vele buiten zijn. Buiten schooltijd om was ik dan ook veel te vinden bij mijn vader op het land of in de schuur. De boerderij overnemen was mijn grote droom. Helaas behoorde dit niet tot de opties, want mijn vader heeft vanwege zijn gezondheid de boerderij moeten verkopen toen ik nog veel te jong was om dit ook maar serieus te kunnen overwegen.

Vanuit die tijd is me echter wel bijgebleven om datgene te doen waar je hart ligt. Via een mooie omweg, die me mede heeft gemaakt tot wie ik nu ben, kwam ik er in 2013 achter dat ik het meest gelukkig werd van fotograferen. Ik heb toen besloten mijn baan op te zeggen en mijn hart te volgen. Ik ben de School voor Fotografie gaan volgen en heb tegelijkertijd mijn bedrijf opgestart. Inmiddels heb ik zelfs de keuze gemaakt om me volledig te richten op de trouwfotografie en, daar waar het te combineren valt, de geboortefotografie. Met inmiddels een eerste Masters of Wedding Photography Award en zelfs twee Fearless Photographers Awards op zak weet ik dat ik de goede keuze heb gemaakt. Deze bevestiging van mensen die er echt toe doen in het vak is ontzettend fijn, maar om heel eerlijk te zijn is het gevoel wat ik dagelijks krijg van puur datgene kunnen en mogen doen waar mijn hart ligt nog veel fijner! Een mooie les om aan mijn kinderen mee te kunnen geven.

Meer weten? Lees dan hier vooral ook eens wat andere bruidsparen over mij gezegd hebben of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik hoor dan uiteraard ook graag alles over jullie en jullie plannen voor jullie mooiste dag!